Forum pescuit - PESCUIT IN RO - Pescuit in Romania - Pescuit - Acceptare inregistrare

Cu toate ca incercam sa editam sau sa deletam oricare mesaj ce contine un material nepotrivit, orientat sexual, abuziv, detestabil, calomnios sau amenintator care poate fi considerat invadator pentru intimitatea unui user, sau care de asemenea incalca orice fel de regula, este imposibil pentru noi sa vedem toate mesajele postate pe acest forum. Datorita acestui motiv, iei la cunostinta ca toate mesajele postate pe acest forum reprezinta vizualizarile si opiniile autorului ce a postat mesajul respectiv si nu reprezinta neaparat vizualizarile acestui forum. Acestea fiind spuse, nu ne consideram responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru oricare mesaj postat. Nu putem garanta pentru acuratetea si integritatea tuturor mesajelor.

Registrandu-te pe acest forum esti de acord ca nu vei posta niciun material fals inexact, abuziv, detestabil, hartuitor, orientat sexual, amenintator sau invaziv peste intimitatea unui utilizator, sau orice alt material care poate incalca legea.

Nerespectand aceste reguli pot rezulta la terminarea, suspendarea sau banarea permanenta a contului tau de utilizator de la accesarea forumului. Adresa ta de ip este inregistrata cu fiecare post pe care-l faci pe acest forum si poate fi usor gasit de stafful forumului in caz de nevoie. Accepti ca avem abilitatea si permisiunea pentru a sterge, edita, sau a bloca orice cont sau mesaj in orice moment. De asemenea, accepti faptul ca orice informatie pe care o inserezi pe forum este stocata intr-o baza de date si "cookies-urile" in calculatorul tau pentru a salva informatiile de logare.

Orice alta informatie pe care o lasi pe acest forum nu va fi dezvaluita unei parti terte fara acordul tau, de asemenea stafful nu poate fi tras spre raspundere daca un atac de hack are loc, iar datele tale sunt pierdute.

Inregistrandu-te pe acest forum, esti de acord cu regulile de mai sus si oricare alta specificata de administrator.